Kies jouw Onderhoudsplan

Kies het beste onderhoudsplan voor jouw WordPress Website, wij zorgen voor de rest.
Of je nu Freelancer of Fotograaf bent, of producten verkoopt via jouw website, er is altijd een passende oplossing.

BASIC

1750per maand (excl. BTW)
  • of € 210,00 per jaar (excl. BTW)

Het BASIC pakket is geschikt voor de kleine(re) eenvoudige website of persoonlijke blog.

Voorrang bij Veiligheidsupdates.
Veiligheid is een belangrijk aspect bij een WordPress installatie, het is dan ook van groot belang dat eventuele risico’s zo snel mogelijk worden opgelost.

1 keer per kwartaal
Blijf altijd up-to-date met de laatste WordPress versies. De WordPress installatie wordt periodiek geüpdatet waarna wij de website controleren door middel van een visuele check.

1 keer per maand
De Plugins worden elke maand gecontroleerd op beschikbare updates. Wij ondersteunen de Gratis Plugins uit de WordPress Database, maar ook enkele veelgebruikte Premium Plugins.

Wij filteren alle binnenkomende reacties, op je blog of site. Hierdoor heb je geen last (meer) van spam, en automatische reacties door robots.

1 keer per maand.
Wij maken een periodieke backup van de website en de bijbehorende database. De backup wordt opgeslagen in de Cloud, en bij eventuele problemen kan deze backup worden teruggeplaatst.

1 keer per kwartaal.
Je ontvangt een periodieke rapportage met o.a. een overzicht van de uitgevoerde taken, updates, statistieken en aanpassingen. Zo heb je een mooi overzicht van de gezondheid van jouw website.

Geef Hackers en Malware geen kans om jouw website in gevaar te brengen! Wij houden 24 uur per dag jouw website in de gaten.

De laadtijd van de website is belangrijk voor een goede gebruikerservaring van de bezoekers. Wij controleren regelmatig de gemiddelde laadtijd van pagina’s en berichten van de website, en waar nodig kunnen we direct ingrijpen waar nodig.

Een website die niet bereikbaar is voor bezoekers, is natuurlijk geen goed teken. Onze software controleert de website elke 5 minuten en wij ontvangen direct melding wanneer de website niet bereikbaar is, zo kunnen wij direct ingrijpen om alles z.s.m. terug online te krijgen.

Met goed onderhoud blijf je beter vindbaar voor de zoekmachines, wij nemen de belangrijkste statistieken meteen mee in het persoonlijke rapport. Zo zie je in 1 overzicht o.a. het aantal bezoekers, het aantal bezochte pagina’s en het aantal bezochte pagina’s per bezoeker.

De positie binnen de zoekmachines is een handige graadmeter voor de gezondheid van jouw website. Indien toegepast op jouw website, nemen wij de belangrijkste gegevens mee in het persoonlijke rapport.

Maximaal 30 minuten per kwartaal.
Een kleine aanpassing doen aan je website? Maar het lukt je zelf niet? Geen extra kosten, maar meteen een aantal