Is jouw Website al up-to-date en aangepast aan de huidige maatregelen? Bij ZorgeloosWordPress kunnen wij dat voordelig voor jou oplossen. Laat nú jouw WordPress Website koppelen aan ons Onderhoudsplatform, en wij zorgen voor de rest! Want, samen komen we de crisis door!

Tijdelijk 15% korting en extra Support-uren Gratis.

Om ondernemers en website-eigenaren in deze tijd extra te kunnen ondersteunen, krijg je van ons tijdelijk 15% korting én ontvang je extra Supporturen Gratis om jouw website actueel te houden tijdens de Corona-crisis.

Support-uren voor het actueel houden van jouw website.

Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je 1 uur, 2 uur of zelfs 4 uur extra Support-uren gratis, die je tijdens de Corona-crisis kunt inzetten voor aanpassingen aan jouw website. De gratis support-uren zijn bijvoorbeeld inzetbaar voor;

  • Het aanpassen of toevoegen van Pop-ups met belangrijke mededelingen.
  • Het aanpassen van de openingstijden wanneer dat maar nodig is.
  • Formulieren aanpassen of toevoegen om jouw bezoekers optimaal van dienst te kunnen zijn.
  • Blogberichten, nieuwsberichten en andere meldingen toevoegen voor optimale communicatie.
  • En nog veel meer…

Standaard inbegrepen bij Zorgeloos WordPress.

ZorgeloosWordPress in een Onderhoudsplatform voor WordPress Websites waarmee wij, vanaf een centraal punt, alle websites kunnen monitoren en onderhouden. Wij zorgen ervoor dat periodiek alle updates aan het CMS, de plug-ins en thema’s, en geven voorrang security-releases.

Ben je benieuwd hoeveel er standaard is inbegrepen? Kijk eens bij https://www.zorgelooswordpress.nl/features/

Heb je andere wensen voor jouw huidige website?

Wij begrijpen heel goed dat de huidige economie veel vergt van alle ondernemers en website-eigenaren. Wil jij grotere aanpassingen doorvoeren aan jouw website, of ben je toe aan een “nieuwe look” van jouw huidige website? Neem dan even contact op met Dímelo Design (het bedrijf achter ZorgeloosWordPress) om de mogelijkheden samen te bekijken.